dijous, 6 d’abril del 2017

SORTIDA A BARCELONA

Hola famílies!!!
Dimarts els alumnes de 6è vam anar d'excursió a Barcelona! Ens va fer un dia preciós i vam poder visitar:

  • Les Golondrinas: en Diego, el nostre guia, ens va anar explicant el funcionament i ús del port de Barcelona. Vam poder entendre com arriben a casa nostra milers d'estris que utilitzem de forma diària, els aliments més comuns com el blat, la potassa, el gas natural... Sabíeu que la ferralla que arriba al port al cap de 3 setmanes ja s'ha convertit en un cotxe nou per estrenar?!
  • Museu d'història de Catalunya: els nostres guies Xevi i Joan, van mostrant-nos totes les curiositats del museu des de la prehistòria fins a l'Edat Mitjana. Vam poder remenar un munt de coses i vam relacionar coneixements amb les colònies a Empúries. És un museu ple de curiositats i molt interessant. Us animem a visitar-lo aquesta Setmana Santa si podeu!
  • Parlament de Catalunya: la Montse, la nostra guia del Parlament, ens va explicar que l'edifici abans de ser utilitzat com a tal havia estat un arsenal i també un Palau Reial. No va ser fins a l'època del president Macià que el Parlament va ser utilitzat com a seu del govern català. Vam poder seure en l'espai reservat pel públic quan tenen a lloc els plens i després vam poder baixar fins al lloc on fan els parlaments els representants de cada grup.
Va ser un dia fantàstic!