dissabte, 16 de setembre del 2017

Som la tribu dels VOLCANS!

Aquesta setmana ens ho hem passat molt bé a 3r!

Hem fet moltes activitats i us n'explicarem unes quantes: Primer, ens presentem. Hem escollit el nom de la nostra tribu: som la TRIBU DELS VOLCANS! I a més, hem posat un nom a cadascuna de les dues aules on passarem més estona durant aquest curs que comença: l'aula MONTSACOPA i l'aula MONTOLIVET.



















Hem preparat els llibres, les llibretes, les carpetes, etc. Hem posat nom als penjadors i als calaixos i ho hem ordenat tot. Ja ho tenim tot a punt per començar el nou curs!

Hem pensat quins objectius d'aprenentatge ens proposem i hem acordat els bons propòsits també per aquest curs. A més, hem reflexionat (en català i també en anglès) sobre què podem fer quan estem a punt d'explotar, és a dir, quan estem enfadats.




Una altra activitat que ens ha agradat molt ha estat decorar i distribuir les aules a la nostra manera a partir d'un plànol.









També hem anat a la mediateca on la Genoveva ens ha explicat el seu funcionament i normes.
L'última activitat que us volem explicar ha estat en anglès: "The bullseye". En grups cooperatius, hem escrit en una diana les respostes a unes preguntes que ens feien els mestres, en anglès. Després, en grup, n'hem parlat i hem vist quines coses tenim en comú i quines no. De les respostes que compartim els membres de l'equip, n'hem tret el nom del nostre grup cooperatiu.