dijous, 25 de febrer del 2016

CUINA GRAN 3a EDICIÓ

Enguany als alumnes de 6è se'ls hi va proposar participar de forma voluntària a l'activitat proposada per l'IME sobre la cuina gran. Es tractava d'escriure una recepta de cuina on l'aliment principal fos el porc en motiu de la Fira de l'embotit que es celebrarà a Olot el proper cap de setmana 12 i 13 de març.

Entre tots els participants la recepta de l'Àlex Bigas ha estat seleccionada i el dimecres d'aquesta setmana va tenir el goig d'anar als estudis de TV Olot a gravar la seva recepta. Va tenir la sort de conèixer a en Joan, el cuiner del restaurant els óssos. 

Si voleu gaudir de l'experiència podreu veure a l'Àlex el dilluns 7 març en el programa de cuina que es fa a TV Olot després del Telenotícies migdia i vespre. Ara bé, si el que voleu és observar al petit cuiner acompanyant a en Joan, del restaurant dels óssos, elaborant la seva pròpia recepta esteu tots convidats el dia 12 de març a les 7 de la tarda al recinte del firal.

Us deixem l'enllaç de la recepta per si us engresqueu a fer-la. És boníssima!!!