dissabte, 16 d’abril del 2016

PARTICIPEM A GIROBÒTICA


Hola família!

Diumenge passat, els alumnes de 3r de Primària Clàudia Colell, Genís Calm, Mar Sayol i en Ferran Carbonell, acompanyats per les seves famílies i mestres de l'escola van anar a la Universitat de Girona a presentar un projecte anomenat GIROBÒTICA.

A més de la presentació, es van poder veure altres treballs d’escoles de la comarca, escoltar una xerrada sobre emprenedoria a càrrec d’Àlex Forasté i van poder fer un taller sobre robòtica.

Tot i que diumenge ens van representar dos alumnes de cada classe, el projecte està pensat i realitzat per tots i cadascun dels nens i nenes de tercer de la nostra escola. Aportant el seu granet de sorra per, entre tots, imaginar una escola millor.

Aquest treball es va iniciar en el segon trimestre i es va dur a terme a partir d'una pregunta incial: com voldries que fos la teva escola? A partir d’aquí, es va entomar pensant com es podria controlar el soroll de les nostres aules.

De la pregunta inicial va esdevenir-se una II+D on tots els alumnes van poder observar, investigar, cercar i experimentar sobre el so i el soroll, obtenint el producte final, en Robosó, un robot capaç de il·luminar-se quan detecta un alt nivell de soroll a l’aula.

Tercer de Primària