dimarts, 6 de juny del 2017

SORTIDA A AIGÜES DE SANT ANIOL

Bones a tothom!
Ahir vam gaudir de l'excursió a Aigües de Sant Aniol, hi vam poder anar a través de la FOEG. Aquesta empresa va ser fundada al 1993 quan un geòleg va descobrir el manantial.

Vam veure que tota la fàbrica està mecanitzada; només hi treballen 15 persones! No ens pensàvem que els ampolles d'aigua es feien d'aquesta forma. A partir d'una mostra petita, semblant a un tub d'assaig, l'escalfen i es fa l'ampolla i mitjançant uns motlles li donen la forma a la qual estem acostumats.

També, ens va sorprendre gratament que SEMPRE etiqueten en català i, a més a més, en la llengua del país en el que es distribueixen. Actualment, exporten a Japó, EEUU, Dubai... a part de per tota la província de Girona, la resta de Catalunya, illes Balears i altres zones d'Espanya.

Sabíeu que es diu aigua mineral natural perquè la seva composició química és estable? Sinó seria aigua natural que vol dir que és de brollador però en aquesta no es pot garantir l'estabilitat de la composició. Cada 5 anys han de fer les comprovacions pertinents per garantir aquesta estabilitat.

Podeu veure més imatges clicant aquí