dijous, 3 d’octubre del 2019

Volcans Invencibles en el seu tercer dia de colònies

Avui ens hem aixecat amb un cel enteranyinat i un vent suau que ha fet de l'activitat d'avui un matí agradable i relaxat a la vora del mar.
Hem descobert que a casa nostra les dunes existeixen. A més, pel seu valor paisatgístic i ambiental (la fauna i flora autòctona estan lligats estretament a aquestes muntanyes de sorra,) les protegim . Dunes persistents al temps i en el temps;  dunes que van cobrir les ciutats Greco romanes milers d'anys .
Per la tarda, el petit poble de Sant Martí d'Empúries ens ha donat la benvinguda. Llogarret  ple d'història desde l'arribada dels grecs al s. VI aC. passant pel comte Ponç Hug d'Empúries , que va inspirar en Víctor Mora per escriure les aventures del 'Capitán Trueno'.
També ens han fet una gran sorpresa. Aquests dies hem coincidit amb un grup de bombers en pràctiques. Un dels seus formadors, en Rafa, ha tingut l'amabilitat d'explicar-nos algunes coses sobre la seva feina. També ens ha fet una petita demostració de com funciona un camió de bombers (sirenes, llums, mànegues...).


Ha estat un dia esplèndid! Mireu les fotografies.